Er is geen oven nodig voor deze lekkere taart:

Bokkenpootjestaart
Men neme: 1 taartbodem (gekocht of iets anders naar keuze)
1 pak bokkenpootjes =koekjes zo van de supermarkt
1 beker slagroom van 250 ml (of 2 als je van meer houdt!)
Advocaat zo uit een fles
1 pakje Klop-fix  en 1 pakje vanille suiker

Halveer de bokkenpootjes in de lengte.
Klop de slagroom stijf met de klop-fix en vanille suiker.
Smeer de bodem in met een dun laagje advocaat.
Vervolgens de helft van de slagroom er overheen smeren.
Daarna dit bedekken met de gehalveerde bokkenpootjes.
Enkele bokkenpootjes bewaren.

Hier de rest van de slagroom overheen verdelen.
Eventueel daarna weer wat advocaat erop smeren.
Als laatste de overgebleven bokkenpootjes verkruimelen.
Deze stukjes over de taart strooien.
Hier en daar een toefje slagroom maakt het extra feestelijk.

De taart wordt dus niet hoog. Eigenlijk een soort dikke vlaai.
Let op: De taart wel ongeveer 24 uur van te voren maken.
(Dan worden de bokkenpootjes zacht.)

Eet smakelijk.

Laatste Foto’s
IMG_1873-kopie IMG_1865-kopie IMG_1859-kopie IMG_1856-kopie IMG_1853-kopie IMG_1843-kopie