Hier weer een recept van een gerecht van een jaarvergadering:

SPINAZIESTAMPPOT voor 4 personen
Ook wel genoemd: “Spierballenstamppot”
(De spierballen krijg je van de spinazie en/of het stampen.)

Ingrediënten:
1,5 kilo kruimige aardappels
450 gram bladspinazie (diepvries)
1 ui en 1 rode paprika
125 gram magere spekblokjes
200 gram magere rookworst
1 pakje roomkaas met peper
(of 1 pakje MonChou en zelf wat peper toevoegen)

Bereidingwijze:
Ontdooi de spinazie.
Pel en snipper de ui. Snijd de paprika in blokjes.
Schil de aardappels, snijd die in stukjes en kook ze gaar.
Verwarm intussen de rookworst volgens de verpakking.

Bak de spekblokjes uit.
Voeg ui en paprika toe en bak deze nog 4 minuten mee.
Verwarm de spinazie.

Giet de aardappels af en stamp ze fijn.
Meng het spekblokjesmengsel, de spinazie en de roomkaas door de puree.
Verdeel de stamppot over de borden en leg de in plakjes gesneden rookworst erop.

Lekker en toch heel gemakkelijk!

Laatste Foto’s
IMG_1953 IMG_1951 IMG_1950 IMG_1938 IMG_1932 IMG_1929